Homepage

Welcome to the official website of Hilin

Een ode aan de dierbaren

Songwriter Hilin is terug met een single die beklijft en onder je huid kruipt. Ze wil met haar single Rose aandacht vragen voor mensen die er niet meer zijn. De kracht van de song zit in manier waarop Hilin zichzelf begeleidt op de piano. Het is een klein gehouden nummer. De song zit vol metaforen en is er echt één waar de tissues bij de hand moet worden gehouden.
3voor12 Noord-Holland

Met een grote grijns zet ze haar keyboard neer, in no time zijn de DI’s aangesloten en zet Hilin haar strot open

Hilin is lekker luid, ze zingt vol enthousiasme haar goede songs met bluesy en jazzy invloeden zijn pakkend en lekker op de late avond. Geen rumoer is te hard voor haar en al snel blijven er meer en meer mensen staan en ze eindigt met een flink publiek. Dan doe je iets goed. Tussen neus en lippen door vertelt Hilin ons nog dat ze binnenkort in Londen, Japan en Amstelveen speelt. Het standaard tourlijstje.
Musicmaker Magazine

Hilin tovert Amstelveense popzaal opnieuw om in sfeervolle huiskamer

Waar Hilin Düyü in haar eigen Hilin’s Livingroom Session in de P60 van Amstelveen Collin Hoeve en NinaLynn op bezoek heeft gehad, is het dit keer de beurt aan Sophie Janna en Sam Saxton die de avond hebben mogen invullen. Naast de gastvrouw zelf een avond met folk en country. Sommige reacties van de bezoekers zijn hartverwarmend, waardoor deze avond een wat warmbloedige sfeer kent.
3 voor 12 Noord-Holland

Hilin’s Living Room Session krijgt opnieuw vervolg

Hilin Düyü slaagt opnieuw om een sfeer te creëren tijdens haar eigen Hilin’s Living Room Session in de P60 Amstelveen. De allereerste heeft ze in februari van dit jaar gehouden. Voor dat optreden heeft Hilin Zoetwater weten te strikken. De tweede uitgave van begin deze mand is minstens zo interessant, met optredens van Collin Hoeve en NinaLynn.
3 voor 12 Noord-Holland

Amstelveens poppodium verandert in knusse huiskamer met Hilin en Zoetwater – Hilin’s Livingroom Session

Haar jolige en ietwat bescheiden houding verdwijnt wanneer ze begint met zingen, haar stem is echt waanzinnig. Ze heeft een enorm krachtige stem die de hele zaal omver blaast. 

3 voor 12 Noord-Holland

Dynamische songs van Hilin 
Zangeres Hilin trapt af op de Musicmaker Stage. Ze zit heerlijk zelfverzekerd en met veel plezier achter haar piano en ze maakt indruk met prachtige, dynamische songs en een groot stembereik.
Check deze Facebook Live video

Musicmaker Magazine

Hilin is een singer-songwriter die met gevoel, passie en een prachtige stem je in vervoering brengt en je mee laat zweven in haar verhaal.

3 voor 12 Noord-Holland
error

Please click follow for more

  • Facebook
  • Instagram
Facebook
Instagram